Yllätys lähetys äidille!

Sari Ketosara

PEHMOINEN YLLÄTYS ÄIDILLESI! 

Alpakkalähetti 

Eräänä marraskuisena viikonloppuna tilan emäntä Sari on kehruukurssilla ja isäntä Jussi, on jäänyt itsekseen kotiin eläinten pariin. Isäntä miettii työn lomassa mitä kaikkea alpakoiden kanssa voisi asiakkaiden kanssa tehdä, mikä palvelu on helposti ja yksinkertaisesti toteutettavissa ja tuottaa hyvää mieltä. Palvelu, mihin ei tarvita emännän osaamista ja isäntä itse pystyisi sen toteuttamaan. Kunnes välähtää – juhlat, alpakkalähetti, iloa ja hyvää mieltä! Siinä se on!

Isäntä soittaa innostuneena emännälle keskelle alpakanvillan kehruuta. Rukkia polkiessa ja villaa käsitellessä, ei emännän ajatukset ehdi liikkua lähettipalvelun suuntaan, mutta kotimatkalla isännän innostus kuitenkin tarttuu. Ideat alkavat rönsyillä emännän päässä. Hänellä kun on tapana lähteä uusiin innostaviin asioihin isolla höyryllä mukaan. Joskus matka kalskahtaakin päätepysäkille jo ensi metreillä.  MUTTA… tässä lähettiajatuksessa on kuitenkin sitä kuuluisaa jotakin!

Idea kehittyy 

Niinhän siinä sitten kävi, että hetken perästä jo videoitiin yhteistyössä Wiuhkaweinareiden ja Jari Pitkäkankaan kanssa mainosvideota historiallisissa miljöissä. Alpakkalähetti pääsee videoilla avuksi kosintaan ja tuo syntymäpäiväyllätyksen juhlitulle. Linkeistä pääset katsomaan lyhyen tarinan! (Videoiden lopussa esiintyvät yhteystiedot ja hinnat ovat ehtineet muuttua. Nettisivuilta löytyy ajan tasalla olevat tiedot)

Näitä pätkiä oli hauska yhdessä tehdä! Emäntäkin pääsi mukaan pienessä roolissa syntymäpäivätarinaan. Syntymäpäiväyllätys kuvattiin maaliskuussa 2020 juuri ennen koronaa ja epävarmoja aikoja. Videot tehtiin kuitenkin loppuun ja laitettiin esille isoin odotuksin.  Alpakkalähetti-palvelun ”sisäänajossa” on kuitenkin tässä maailmantilanteessa vierähtänyt tovi.

 Alpakkalähetti Sulo – ehdoton ykkönen

Merikeinun Alpakkalähettinä Sulo on ehdoton ykkönen! Alkutaipaleella on Carlos ja Camillo paljon mukana, mutta viimeisen vuoden aikana Sulo on tässä palvelussa lunastanut oman paikkansa. Sulo luottaa ihmisiin ja tekee rauhallisesti hyvässä yhteistyössä uudet luottamustehtävät lähettinä. Carlos on usein Sulon seurana keikalla.

Äitienpäivä lähestyy… Nyt meiltä pehmoinen yllätys äidillesi!

Yllätysten yllätys äidillesi on varmasti alpakkalähetin tuoma kukkalähetys kotiin! Sulo ja Carlos toimittavat 4 kukkalähetystä päivän aikana. Kukkien tilausta varten on varaus hyvä tehdä viisi päivää ennen sunnuntaita. Laitamme Vello-ajanvarausjärjestelmään sunnuntain ajat tämän viikon aikana. Voit sieltä tilata käynnin äidillesi. Kotkan puolella liikumme aamupäivästä ja Haminan puolella iltapäivästä. Alpakkalähetti toimii yleisesti pääasiassa Etelä-Kymenlaakson alueella, maksimissaan tunnin ajomatkan säteellä.

Jos haluat nähdä meidät ilahduttamassa äitiäsi – käythän ajoissa varaamassa oman aikasi alpakkalähetille Vellon kautta. Jos haluat meidän kautta myös kukkaset, laita viestiä  info@merikeinu.fi  ja kerro toiveesi värin ja kukkalaadun suhteen.

 

Alpakkalähetin hinta on 80€ + kilometrikorvaukset ja kukkien hinta 25€.

 

PEHMOISIA KOHTAAMISIA ÄIDEILLE!

 

Jaa artikkeli

Picture of Sari Ketosara
Sari Ketosara
55v alpakkatilan emäntä, joka saa elämäänsä levollisuutta eläinten, luonnon ja luovan toiminnan parista. Tilan isännän kanssa emäntä avioitui 2012. Emännän tytär sekä poika ovat paljon tilan palveluissa mukana. Emäntä nauttii haasteista ja uuden oppimisesta sekä hulluttelee heittäytymällä lasten maailmaan leikkisästi, erilaisissa roolihahmoissa.

Lue myös

Tilaa
Ilmoita
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit