Anna alpakoiden ja luonnon laskea sykettäsi

Elämykset

Tervetuloa kokemaan unohtumattomia luontoelämyksiä rauhoittavassa seurassa
Lähde alpakan kanssa metsään!

Haluatko pysähtyä hetkeksi kiireisen arjen keskellä? Alpakan lempeä katse ja pehmeä villa saavat sykkeesi laskemaan ja hymyn huulille. Me haluamme antaa sinulle aitoja kohtaamisia eläinten ja luonnon kanssa.
Tilallemme pääset nauttimaan leppoisista luontoretkistä ja -vaelluksista alpakoiden kanssa. Tai antaisitko äänimaljojen värähtelyn rentouttaa oloasi? Kotkan-Haminan seudulla voit myös tilata pehmoisen alpakkalähetin ilahduttamaan läheistäsi merkkipäivänä.

Jos kaipaat ystäväjoukolle aktiviteettiä tai hetken hengähdystä kumppanisi kanssa, ota yhteyttä niin muokataan yhdessä teille sopiva paketti.

TILAKÄYNTI - OTA LUOVA TAUKO ARKEESI JA POIKKEA TILALLAMME

Tilavierailun aikana tutustut Merikeinun alpakkatilaan ja sen asukkaisiin – alpakoihin, kääpiövuohiin ja kaneihin. Kuulet kierroksen aikan alpakoiden ja vuohien hoidosta sekä Vuorenpään tilan asukkaiden vaiheista.

Erityisesti vuohet ovat persoja niin rapsutuksille kuin myös herkuille. Meiltä saat makupalat mukaan eläimille tarjottavaksi. Halutessasi pääset kokeilemaan myös alpakan taluttamista pihapiirissä. Ja voit ottaa vaikka selfien söpön eläinystävän seurassa.

Tilakierroksen lopuksi nautimme virvokkehetkestä tilan leivonnaisten kera. Terassiltamme voit samalla ihastella maalaismaisemaa, luonnon rauhaa ja eläinten touhuiluja.

Aisteja rauhoittava alpakkavaellus Portimon poluilla Haminassa

Miten alpakkavaellus etenee?

Aloitamme retken Merikeinun alpakkatilalta, jossa tutustumme pehmeisiin seuralaisiimme sekä tilan toimintaan.
Kun sekä alpakat että retkeilijät ovat valmiina lähtöön, hyppäämme autoon ja huristamme pienen tovin kohti vaelluksemme aloituspaikkaa. Kuljemme Portimon metsäisillä poluilla leppoisaa tahtia, aistit avoinna maisemia ja alpakoiden ilmeitä ihastellen. Noin tunnin vaeltamisen jälkeen retkemme päättyy tunnelmalliselle laavulle tai tilan terassille, jossa nautimme välipalakahvit eläimellisessä seurassa. Palaamme tilalle jälleen yhtä kokemusta rikkaampana.

Eläinmaailman pehmein lähetti juhlapäivään

Miten alpakkalähetti toimii?

Tuomme alpakan turvallisesti, saattajan kera haluamaasi kohtaamispaikkaan esim. juhlatilan pihalle. Alpakka tutustuu sinuun ja voit halutessasi toimia alpakan taluttajana yhdessä Merikeinun työntekijän kanssa kohti päivänsankaria. Alpakan kuljetettavaksi voi hyvin antaa pienen kukkakimpun tai lahjan. 

Veikkaamme että alpakkalähetin aiheuttama reaktio päivän merkkihenkilössä on sen verran riemukas, että varaathan kameran valmiiksi.

Rentoudu hetki harmonisen äänimaailman parissa

YKSILÖLLISET ÄÄNIMALJARENTOUTUKSET

Rentoutus kestää noin tunnin ja äänimaljoja soitetaan osaksi asiakkaan keholla. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

Kesän aikana äänimalja rentoutukset toteutetaan sointukylpyinä ryhmissä riippukeinussa luonnon helmassa.