Vietä ikimuistoinen tyhy-päivä alpakoiden kanssa

Ryhmille & TYHY

Onko yrityksenne TYKY- tai TYHY-päivä pian ajankohtainen tai järjestätkö synttärit, polttarit tai vaikka vain ystävien kesken kokoontumisen? Merikeinun alpakkatila tarjoaa tähän upeat puitteet maalaisidyllissämme sekä kattavan, juuri teille räätälöidyn paketin ainutlaatuisia elämyksiä koettavaksi ympäri vuoden.

Räätälöimme Merikeinun alpakkatilalla ryhmällenne sopivan hyvinvointipäivän tai järjestämme vaikkapa lasten synttärit, juuri teidän toiveidenne ja tarpeidenne mukaisesti.  Valikoimissamme on monipuolisia, muutaman tunnin aktiviteetteja tilan pihapiirissä tai lähimaastossa. Eläinpihan yhteydessä meillä on myös kesäterassi ja pieni vierailijahuone, jossa voidaan järjestää päivän tarjoilut. 

Löydät kaikki meiltä saatavilla olevat aktiviteetit tämän linkin kautta, joista voitte valita juuri teidän ryhmällenne sopivimmat elämykset. Kysy tarjousta ryhmällenne valitsemistanne elämyksistä tai mitä vain mieltäsi askarruttaa sähköpostilla info@merikeinu.fi.

Olemme ilolla toteuttamassa unohtumatonta päivää kanssanne!

Ruokailu/tarjoilu vaihtoehdot päivän toteutukselle

Ryhmille suunnatuissa palveluissa on tarjoilu/ruokailu mahdollista toteuttaa kolmella tapaa:

Vaihtoehto 1   

Alpakkatilan väki huolehtii max.15 hengelle kevyen tai tukevamman välipalan aktiviteettien jälkeen. Välipala voi olla esim. salaatti ja kasvispiirakka tai kesällä muurikkaletut terassilla. Tilaajan kanssa käydään keskustelua siitä, minkälaista tarjottavaa he toivovat ja tarjous päivän toteutuksesta sisältää sovitun tarjoilun. 

Vaihtoehto 2

Yhteistyökumppaniltamme AholaFarmilta kysytään tarjous esim. Tuulan tekemän ruoan toimittamisesta tilalle sovittuna päivänä. 

Vaihtoehto 3

Aktiviteetit ja ruokailu toteutuvat AholaFarmin ympäristössä kokonaisuudessaan.  

Vaihtoehto 2 ja 3 vaativat pidemmän suunnitteluajan, jotta kaikkien aikataulu saadaan sovituksi yhteen. 

tule retkelle tilallamme!

Tilamme ottaa vastaan pieniä retkiryhmiä kerrallaan, max. 20-30 henkilöä, esim. päiväkotiryhmä aikuisten kera tai koululuokat opettajien kera. 

Vierailu kestää max. 2h ja käynnin aikana ryhmä pääsee tutustumaan pienryhmissä eläimiin ja tilan elämään. Ryhmät voivat viipyä tilalla ja tutustua ympäristöön ja syödä esim eväät paikan päällä. Tilan väki, isäntä ja emäntä, ohjaa eläinten parissa olemiseen ja ottaa pienryhmissä aitauksiin kohtaamaan eläimiä. Muu ryhmä jää hoitajien ja opettajien vastuulle. Isoissa ryhmissä toimitaan pääasiassa ulkona. 

tilakaynti_13,pieni