Vietä ikimuistoinen tyhy-päivä alpakoiden kanssa

Ryhmille

Onko yrityksenne TYKY- tai TYHY-päivä pian ajankohtainen tai järjestätkö synttärit, polttarit tai vaikka vain ystävien kesken kokoontumisen? Merikeinun alpakkatila tarjoaa tähän upeat puitteet maalaisidyllissämme sekä kattavan, juuri teille räätälöidyn paketin ainutlaatuisia elämyksiä koettavaksi ympäri vuoden.

Räätälöimme Merikeinun alpakkatilalla ryhmällenne sopivan hyvinvointipäivän tai järjestämme vaikkapa lasten synttärit, juuri teidän toiveidenne ja tarpeidenne mukaisesti.  Valikoimissamme on monipuolisia, muutaman tunnin aktiviteetteja tilan pihapiirissä tai lähimaastossa. Eläinpihan yhteydessä meillä on myös kesäterassi ja pieni vierailijahuone, jossa voidaan järjestää päivän tarjoilut. 

Löydät kaikki meiltä saatavilla olevat aktiviteetit tämän linkin kautta, joista voitte valita juuri teidän ryhmällenne sopivimmat elämykset. Kysy tarjousta ryhmällenne valitsemistanne elämyksistä tai mitä vain mieltäsi askarruttaa sähköpostilla info@merikeinu.fi.

Olemme ilolla toteuttamassa unohtumatonta päivää kanssanne!

Ruokailu/tarjoilu vaihtoehdot päivän toteutukselle

Ryhmille suunnatuissa palveluissa on tarjoilu/ruokailu mahdollista toteuttaa kolmella tapaa:

Vaihtoehto 1   

Alpakkatilan väki huolehtii max.15 hengelle kevyen tai tukevamman välipalan aktiviteettien jälkeen. Välipala voi olla esim. salaatti ja kasvispiirakka tai kesällä muurikkaletut terassilla. Tilaajan kanssa käydään keskustelua siitä, minkälaista tarjottavaa he toivovat ja tarjous päivän toteutuksesta sisältää sovitun tarjoilun. 

Vaihtoehto 2

Yhteistyökumppaniltamme AholaFarmilta kysytään tarjous esim. Tuulan tekemän ruoan toimittamisesta tilalle sovittuna päivänä. 

Vaihtoehto 3

Aktiviteetit ja ruokailu toteutuvat AholaFarmin ympäristössä kokonaisuudessaan.  

Vaihtoehto 2 ja 3 vaativat pidemmän suunnitteluajan, jotta kaikkien aikataulu saadaan sovituksi yhteen. 

tule retkelle tilallamme!

Tilamme ottaa vastaan pieniä retkiryhmiä kerrallaan, max. 20-30 henkilöä, esim. päiväkotiryhmä aikuisten kera tai koululuokat opettajien kera. 

Vierailu kestää max. 2h ja käynnin aikana ryhmä pääsee tutustumaan pienryhmissä eläimiin ja tilan elämään. Ryhmät voivat viipyä tilalla ja tutustua ympäristöön ja syödä esim eväät paikan päällä. Tilan väki, isäntä ja emäntä, ohjaa eläinten parissa olemiseen ja ottaa pienryhmissä aitauksiin kohtaamaan eläimiä. Muu ryhmä jää hoitajien ja opettajien vastuulle. Isoissa ryhmissä toimitaan pääasiassa ulkona. 

tilakaynti_13,pieni

Tilaa eläimet vetonauloiksi tapahtumaan!

Tulemme mielellämme vierailemaan erilaisiin tapahtumiin tai hoitoyksikköihin Etelä-Kymenlaaksossa. Tällä hetkellä käynteihin on käytettävissä eläimistä alpakoita ja vuohia. Yleensä paikalle tulee kaksi eläintä. Alpakat ovat laumaeläimiä ja tarvitsevat toisen eläimen turvakseen. Alpakat ovat myös sisäsiistejä ja pystyvät kävelemään sisätiloissa. Vuohet sen sijaan ovat sosiaalisia ja helposti silitettäviä eläimiä, mutta eivät sisäsiistejä.

Helpoiten käynnin pystyy järjestämään ulkona, jos se vaan on sään puoleen mahdollista. 

Tapahtumissa olemme max. 2h paikan päällä aitauksissa. Alpakat tarvitsevat aitauksen turvakseen isossa väkijoukossa.

järjestä syntymäpäivät tilallamme!

Järjestämme tilauksesta lasten tai aikuisten syntymäpäiviä tilalla. Syntymäpäivät voivat sisältää haluamanne ohjelman. Juhlien aikana tutustumme eläimiin lähemmin, pääsemme niitä taluttamaan pihapiirissä ja nautimme syntymäpäivän kunniaksi herkkuhetken. 

Perusohjelman lisäksi voi kysyä lisäohjelmaa, jos tuntuu, että haluaa vielä muutakin tekemistä. Kesäisin onnistuu esim. isojen saippuakuplien tekeminen pihapiirissä. Juhlien ohjelma ja tarjottavat suunnitellaan toiveiden mukaan yhdessä alpakkatilan väen kanssa. 

Tarjottavissa tilan vaihtoehtoina on esimerkiksi kesäisin ja hyvällä säällä muurinpohjalettujen paistaminen terassilla ja jäätelöannos. Juhlien suunnittelu yhdessä sähköpostilla.