Pehmeästi, luovasti, läsnäolevasti

Yhteystiedot

Mikä on Merikeinu?

Merikeinu on virkistys ja elämysalan perheyritys, jonka yrittäjänä toimii Sari Ketosara. Sarin mies ”Jussi” toimii tilan ylläpidon ”pehtoorina” Sarin rinnalla. Merikeinun kotipaikka on Haminan Husulassa sijaitseva Vuorenpään tila, joka on ollut Sarin suvun ylläpitämä jo yli 100 vuotta.

Luonto, eläimet, luovat menetelmät ja aito läsnäolo niin lasten kuin aikuisten kanssa on Merikeinun toiminnassa tärkeää. Ihmisten pysähtyminen hetkeen ja omien tarpeiden kuunteluun auttaa löytämään stressittömän tilan ja yhteyttä itseen. Merikeinu haluaa luoda palveluja, jotka auttavat sekä lasta että aikuista huomioimaan omat tarpeensa ja tunteensa.

Haluatko tutustua tarkemmin Merikeinun alpakoiden tarinaan tai kuulla lisää tilan historiasta?

Merikeinun Alpakoiden toimintaa pyörittävät:

Sari

”Olen Merikeinun Alpakoiden toiminnasta vastaava ”emäntä”. Hoidan tonttini luovasti ja pursuan kaikenlaisia uusia ideoita. Leikin mielelläni lasten kanssa kiireettömässä ilmapiirissä ja lasta kuunnellen. Haluan tuoda omalla ja yritykseni toiminnalla kaikenikäisten ihmisten kohtaamiseen läsnä olevaa kuuntelua ja uusia omaa itseä vahvistavia kokemuksia. Pidän erityisesti luovasta käsillä tekemisestä. Haaveenani on joskus tulevaisuudessa kirjoittaa ja kuvittaa lastenkirja.”

Juha

”Olen Merikeinun Alpakoiden ”pehtoori” ja käsistäni kätevä mies. Hoidan tilan perusasioita ja ylläpitoa, ja toteutan käytännössä omia sekä yhteisiä ideoita toimintamme parissa. Haluan tuoda erilaisia näkökulmia ja toimintatapoja yhteiseen toimintaan mukaan. Pidän erityisesti veneistä ja puuhailen niiden parissa mielelläni. Viime aikoina tilan työt vieneet aikaani, ja haaveenani on päästä uudelleen myös veneharrastuksen pariin.”

Kiitos viestistäsi!

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.