Vietä ikimuistoinen tyhy-päivä alpakoiden kanssa

Yrityksille

Kaipaako tiimisi uutta yhteyttä tai kenties virtaa työhyvinvointiin? Miltä kuulostaa leppoisa tilakäynti tai alpakkavaellus metsämaastossa? Vai haluatteko kokeilla työporukalla rentouttavaa sointukylpyä äänimaljojen maailmassa?

Räätälöimme Merikeinun alpakkatilalla kokonaisen työhyvinvointipäivän tai pienen arjen TYKY-hetken tarpeidenne mukaan. Järjestämme lyhyitä muutaman tunnin aktiviteetteja tilan pihapiirissä tai lähimaastossa. Kaikki yritys palvelumme ovat myös yksityisten käytettävissä.

Tilavierailu - ota luova tauko arkeesi ja poikkea tilallamme

Tilavierailun aikana tutustut Merikeinun alpakkatilaan ja sen asukkaisiin – alpakoihin, kääpiövuohiin ja kaneihin. Kuulet kierroksen aikan alpakoiden ja vuohien hoidosta sekä Vuorenpään tilan asukkaiden vaiheista.

Erityisesti vuohet ovat persoja niin rapsutuksille kuin myös herkuille. Meiltä saat makupalat mukaan eläimille tarjottavaksi. Halutessasi pääset kokeilemaan myös alpakan taluttamista pihapiirissä. Ja voit ottaa vaikka selfien söpön eläinystävän seurassa.

Tilakierroksen lopuksi nautimme virvokkehetkestä tilan leivonnaisten kera. Terassiltamme voit samalla ihastella maalaismaisemaa, luonnon rauhaa ja eläinten touhuiluja.

 

ALPAKKAVAELLUKSET LÄHIMAASTOSSA PORTIMON POLUILLA​

Aloitamme retken Merikeinun alpakkatilalta, jossa tutustumme pehmeisiin seuralaisiimme sekä tilan toimintaan. Kun sekä alpakat että retkeilijät ovat valmiina lähtöön, hyppäämme autoon ja huristamme pienen tovin kohti vaelluksemme aloituspaikkaa.

Kuljemme Portimon metsäisillä poluilla leppoisaa tahtia, aistit avoinna maisemia ja alpakoiden ilmeitä ihastellen. Noin tunnin vaeltamisen jälkeen retkemme päättyy tunnelmalliselle laavulle, jossa nautimme välipalakahvit eläimellisessä seurassa. Palaamme tilalle jälleen yhtä kokemusta rikkaampana.

Rentoutushetket äänimaailman parissa luonnon helmassa

Voit tilata syvärentouttavia sointukylpyjä äänimaljojen parissa työpaikallesi tai tulla keväällä lämpimällä ilmalla Merikeinun Alpakkatilalle kokemaan työyhteisösi kanssa äänimaailman rentouttavaa vaikutusta kehossasi.

Ennen aloitusta, kerrotaan hetken kulku ja esitellään soittimet. Rentoutushetken aikana jokainen etsii itselleen sopivan paikan ja asennon rentoutumiseen ja antautuu äänien maailmaan vietäväksi. Kun hetki on ohi, voidaan jutella tuntemuksista ja tutustua soittimiin.

Tilaa eläimet vetonauloiksi tapahtumiisi tai vanhusten päivää piristämään

Voit tilata meiltä alpakoita ja vuohia paikan päälle erilaisiin tapahtumiin. Eläimillä on omat aitauksensa, missä ne pystyvät olemaan paikan päällä 1-3 h riippuen tilaisuudesta. Tulemme mielellämme vanhusten luokse hoitoyksiköihin. Alpakat ovat sisäsiistejä eläimiä ja pystyvät liikkumaan sisätiloissa.

Muokkaamme toimintaa tapahtumien luonteen mukaisesti.

Toimimme yhteistyössä haminalaisen AholaFarmin kanssa, ja yhdessä järjestämme monipuoliset elämykset ja ruokailut isollekin osallistujajoukolle. Aholafarmin palveluvalikoiman löydät täältä www.aholafarm.fi

Voimme auttaa järjestämään rentouttavan tilaisuuden sinulle ja työyhteisöllesi?