Meillä asiakkaat ovat tähtiä yhdessä eläinten kanssa

Tapahtumat

Merikeinun alpakkatilalta löytyy alpakkapellolta uniikit venelaavut, mitkä otettiin kesällä 2023 käyttöön tapahtumissa ja pop up –  kahvilatoiminnassa. Tilan luonto ja ympäristö on mainio erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Lapsiperheille pystytään toteuttamaan monenlaisia teemallisia tapahtumia joko yksityisiin tilaisuuksiin tai julkisiin tapahtumiin. 

Alpakkatilalla voit järjestää yhteistyössä emännän kanssa suunnitellen eläimellisiä juhlia, kuten yllätyssynttäreitä tai äitien/isienpäiviä, polttareita tai muita ystävysten yhteisiä päiviä. Pörröiset eläinkaverit ovat aina juhlissa mukana ja tuovat oman hyvänmielen lisänsä päivään!  

pop up -kahvilapäivät

Alpakkapellolla venelaavu kahvilassa

Pop up – kahvilapäivinä pääset nauttimaan vaikka maistuvia muurikkalettuja kermavaahdon kera. Kahvilapäiviä järjestetään vuoden aikana noin kymmenen kertaa ja suurin osa kesäpäivinä. 

Kahvilan tarjottavat tehdään kotileipomossa emännän ja tilan tyttären, Johannan, kanssa yhteistyönä. Tarjottavat valitaan luonnon ja vuodenaikojen kiertokulun mukaan, mutta niihin vaikuttaa myös tilalla perinteisesti tarjotut herkut. 

Alpakat lasketaan pellolle laiduntamaan kahvilakävijöiden joukkoon, jos kävijöiden määrä pysyy maltillisena. Saatat siis saada alpakan nenänuuhkaisun samanaikaisesti, kun nautit kahvia pöydän äärellä!

Merikeinu Alpakka vektori

tapahtumapäivät

Tapahtumia tilallamme järjestetään säännöllisesti vuoden aikana. Joka vuotiseksi perinteeksi on tullut, että osallistumme Avoimet Kylät-päivään kesäkuussa ja Avoimet Joulukylät-päivään ennen joulua. 

Näiden lisäksi saatamme järjestää tapahtumia esimerkiksi pääsiäisenä tai jonakin muuna juhlapyhänä. Pyrimme hieman vaihtelemaan vuosittain tapahtumapäiviä ja niiden sisältöä. Näistä päivistä infoa tulee enemmän some-kanavissamme, facebook-sivuilla ja instagramissa.  

Juhlat alpakkatilalla

Jos haluat järjestää lapselle/nuorelle/läheiselle erilaiset juhlat maalaismaisemassa eläinten parissa – tuo hänet ystävineen alpakkatilalle. Järjestämme puolestasi ohjelman juhliin. Tilauksesta valmistamme tai hankimme juhliin tarjottavat. Eläinten parissa puuhastelun ja tutustumisen lisäksi, ohjelmaan on mahdollista tuoda, esim. ongintahetki osallistujille, maalausta/sotkemista maaleilla eli tunnemaalausta, sointukylpyrentoutushetki luonnossa jne.

Juhlien ohjelma suunnitellaan toiveiden mukaan yhdessä tai toteuttamisvastuun voi jättää täysin alpakkatilan väelle.   

1. Pääsiäisen tapahtuma

3. Avoimet Kylät 2024- kesä

4. Kesän 2024 pop up-kesäkahvilapäivät

5. Avoimet Joulukylät 2024 – joulu

Päivät julkaistaan alkuvuodesta ja sisältöä laitetaan pikku hiljaa lisää!